Onze oplossingen variëren

Afvalwater

Septische tanks


Agrostar - Environmental Biotechnology Belgium
Dit is HET product voor het onderhoud van de septische tank.
BIO-NET werkt snel met optimaal rendement dankzij zijn actieve middelen die organisch materiaal afbreken en de ontwikkeling van geuren tegengaan.
BIO-NET bevat geen giftige of bijtende stoffen.
Meer informatie
BIO-MIX LD bacteriën werden behandeld met een speciale coating techniek om actie op lange termijn te waarborgen. Degradatie van materialen wordt uitgevoerd door een mengsel van micro-organismen en voedsel grade enzymen. Meer informatie

Opslag in bekkens en opvijzelen


Agrostar - Environmental Biotechnology Belgium
Speciaal ontworpen voor de biologische behandeling van bekkens Meer informatie

Behandeling van dierlijke mest


Agrostar - Environmental Biotechnology Belgium
La solution ENZYMIX is een baanbrekende oplossing, ontwikkeld door ons laboratorium. De belangrijkste activiteit is een mengsel van enzymen perfect afgestemd op de afbraak van organisch materiaal. Met lage alkaliteit, bevat het fosfaten en krachtige emulgatoren, maar geen bijtende of sterk zuren. Meer informatie
Natuurlijke afvoer schoner met biologische werking in zijn onderdelen voor biologische afbreekbaarheid. Het werkt door enzymatische afbraak van microbiologische stoffen die de leidingen verstoppen.
Het reinigt de leidingen met voorkomen van de ontwikkeling van ongewenste bacteriën en onaangename geuren.
MAXZYME ontstopper reinigt en voorkomt geurtjes. Meer informatie

Vetafbraak


Agrostar - Environmental Biotechnology Belgium
Vloeibare biologische starter voor activering en biologisch onderhoud van vetafscheiders.
BIO-NET® C5L MkII is een biologische activator van de scheiding-recovery van vetten zoals "vetafscheiders.".
Deze geconcentreerde vloeibare formule is ontwikkeld voor gemeenschappen, en combineert de degradatie van enzymen geselecteerd voor hun specifieke en krachtige eigenschappen met micro-organismen geselecteerd op hun vermogen tot duurzame kolonisatie van vetrijk afvalwater.
BIO-NET® C5L MkII laat een drain frequentie-reductie toe van 30 tot 50%.
BIO-NET® C5L MkII respecteert het milieu, het is volledig biologisch afbreekbaar en niet-agressief. Meer informatie
Als biologische starter voor overactieve vetvangputten in de vorm van poeder, is BIO-NET® SUPER een enzym-bacterieel concentraat speciaal ontwikkeld voor onderhoud en versnelling van de werking van vetvangers, separatoren en vet herstel. Meer informatie

Landbouw

Bemesting


Agrostar - Environmental Biotechnology Belgium
Als bacteriële starter, is het bacteriële poeder M4 samengesteld uit een bepaalde stam van de Bacillus amyloliquefaciens. M4 poeder bacteriën zijn aanwezig in spoor vorm.
Bacteriën worden gevormd door een aerobe fermentatie in roestvrij stalen reactoren. De zuiverheid van de stammen die worden gebruikt door AGROSTAR , en de aseptische voorwaarden worden strikt gerespecteerd. De bacteriën in het M4 mengsel worden geproduceerd in afzondering in zuivere culturen.
Meer informatie
Het product BACI-START M4® is een meststof / ondersteuning van de cultuur.
Het bestaat uit een bodem bacterie Bacillus sp. M4 en bevindt zich in de extracellulaire PGPR-stammen (plantgroeibevorderende rhizobacteriën) bekend om wortelvorming van de planten te bevorderen bij contact met de wortels. Deze bacterie vormt geen risico voor het milieu, mens, plant of dier.
De toepassing van het product maakt het mogelijk om de wortels van planten met de promotor stam van wortelgroei in te enten: wortelvolume, de hoofdhuid en de vertakking worden verhoogd van 10 tot 40% afhankelijk van het ras en de milieu voorwaarden.
Baci-Start M4® heeft sinds 2013 een MFSC goedkeuring (meststoffen en groeimedia).
Meer informatie

Compostering


Agrostar - Environmental Biotechnology Belgium
Speciaal ontworpen voor de snelle afbraak van cellulose in type toepassingen voor compost groenafval, is M213 speciaal ontworpen voor professionals.
Een natuurlijk product, met complexe en evenwichtige mix van bacteriën, enzymen en mineralen: M213 wordt gebruikt in de snelle afbraak van organische materialen die deel uitmaken van de compost zoals gemaaid gras, takken, bladeren, huishoudelijke afval. Het is de combinatie van aërobe en anaërobe enzymen met enzymen die tot natuurlijke versnelling leidt van het composteringsproces en de tijd die gewoonlijk vereist is voor uitleggen van de compost in de tuin. Meer informatie